despre hydroline

Cu o experienta de 20 de ani pe piata din Romania, o reputatie deosebita si o retea solida de dealeri, Hydroline ajuta oamenii sa-si petreaca timpul liber intr-un mod cat mai relaxant, punand la dispozitia acestora calitatea si performanta exceptionala a produselor sale.

Dezvoltam conceptul de SPA prin comercializarea cazilor cu hidromasaj, piscine, saune si a mobilierului de gradina.

Compania noastra dispune de capacitate proprie de depozitare la sediul principal din Timisoara si de doua showroom-uri: unul situat in zona Pipera din Bucuresti, iar celalalt in Timisoara.

Principalul obiectiv Hydroline este formarea si instruirea continua a personalului tehnic de instalare, service si vanzari pentru ca fiecare client in parte sa fie multumit de alegerea facuta.

Cazi cu hidromasaj

Hydroline detine calitatea de importator exclusiv al companiei Sundance Spas in Romania, lider mondial de cateva decenii in productia de minipiscine tip SPA.
Gama de căzi cu hidromasaj vine cu diverse imbunatatiri precum o paleta de culori din care puteti alege, dotari cu jeturi de hidromasaj, iluminat ambiental, dispozitivul Sundance SunSmart Cloud Control care permite sa accesezi cada ta oricand si de oriunde. Cei interesati pot opta pentru scaunele scufundate in apa, purificatoare Spa pentru apa mai curata si costuri mai mici de intretinere sau alegerea uneia dintre cele opt arome pentru a combina aromaterapia cu hidroterapia.

Saune

Hydroline va pune la dispozitie o gama variata de modele de saune, printre care: saune finlandeze (saune uscate), saune umede si saune cu infrarosu, precum si modele personalizate, care ofera beneficii diferite.

Piscine

Hydroline ofera consultanta si proiectare in domeniul piscinelor publice si private, dar si a parcurilor acvatice de distractii. Hydroline este membru fondator al Asociatei Patronale pentru Piscine si Wellness – APPW. Compania noastra este la curent cu toate standardele si normativele in vigoare.

Personalul Hydroline este mereu alaturi de clientii actuali si cei viitori, raspunzand permanent nevoilor acestora.

Servicii oferite de Hydroline:

  • Consultanta de specialitate cu orice informatie legata de modelul tau de cada cu hidromasaj Sundance Spas, sauna sau piscina;
  • Rezolvarea rapida a eventualelor probleme de garantie sau postgarantie;
  • Asigurarea consumabilelor si a pieselor de schimb;
  • Personal specializat in depanarea cazilor cu hidromasaj Sundance Spas, saunelor si piscinelor;
  • Interventia in cel mai scurt timp posibil la orice solicitare, in orice punct al tarii;
  • Stoc impresionant de piese de schimb, consumabile, solutii de intretinere si accesorii pentru oricare dintre modelele de Spa.