Evaporator Infrasteam

Adauga un plus de sanatate, instaland in sauna ta cu infrarosu un evaporator Infrasteam 750. Alaturi de beneficiile saunei cu infrarosu, veti avea parte de aerosolii formati in cabina, in urma evaporarii cristalelor din sare de Himalaya, curatand caile respiratorii si oferind pielii dumneavoastra mineralele esentiale. Evaporatorul este insotit si de 2 kg de cristale…

Citeste mai mult

Evaporator arome

Un dispozitiv necesar cabinei dumneavoastra, care utilizeaza uleiuri esentiale aromatice, creand un ambient placut mirositor. Alege din multitudinea de arome disponibile si relaxeaza-te!

Sistem audio

Bucurati-va de muzica dumneavoastra in sauna cu acest kit complet audio! Sistemul include radio AM/FM si CD player creat special pentru sauna cu infrarosu. In plus, sistemul vine impreuna cu o carcasa din lemn, pentru ca acesta sa se integreze perfect in ambinetul saunei dumneavoastra.

Seturi pentru saune finlandeze

Tot ceea ce ai nevoie pentru sauna ta intr-un singur pachet. Economiseste bani cumparand inteligent! Setul cuprinde galeata din lemn natural, lingura din lemn, clepsidra, termoemtru si higrometru.

Evaporator sare Sole Aqua Pur

Evaporatorul se umple cu cca. 1 litru de apa si se aseaza intre pietrele vulcanice ale cuptorului. Aburii dezvoltati „spala” cristalele de sare prin orificiile special create in oala din lut. Aerul saunei poate sa ajunga la un continut de sare de pana la 5-7 %, continand toate mineralele specifice sarii din Himalaya. Setul cuprinde:…

Citeste mai mult