piscina exterioara

Acum că vara este în sfârșit aici, îți dorești să petreci cât mai mult timp în apă, însă nu ai timp să ajungi la mare deoarece ești prea solicitat la birou? Te-ai gândit vreodată să achiziționezi o piscină pe care să o montezi în propria curte și să te bucuri de o sesiune de înot în intimitatea căminului tău?

Dacă în sfârșit te-ai decis, vizitează site-ul Hydroline și alege-ți modelul preferat de piscină. Nu uită să achiziționezi și produse de tratare a apei și accesoriile pentru piscină pe care le găsești aici: Accesorii piscina. Cu ajutorul nostru, te poți bucura de vară deoarece te vei putea răcori în fiecare seară chiar la tine acasă.

De la etapa de consultanță, când alegem împreună cele mai potrivite soluții, și până la construcția în sine, specialiștii Hydroline te ajută să-ți achiziționezi piscina mult visată. Acum, verile fierbinți sunt tot mai răcoroase!

PISCINA CLASSIC – Cel mai bun preț!

piscina classic
Piscina rectangulară Classic se integrează deopotrivă stilului modern, cât și celui rustic. Alege Classic, liniile drepte rămân întotdeauna la modă! Forma simplă implică un cost redus de construcție. Simplitate și eleganță la cel mai scăzut preț!

Află mai multe despre piscina Classic!

PISCINA JAVA – Cu un design original!

piscina java hydroline
Piscina Java păstrează aceleași argumente ale piscinei Classic, aducând nou o oază de relaxare. Alege piscina Java și copiii tăi vor avea un loc cu apă mică de bălăceala. Tu, familia și prietenii tăi veți avea un loc special în care să ciocniți un pahar de șampanie.

Află mai multe despre piscina Java!

Piscina Oasis

piscine hydroline oasis
Piscina Oasis aduce în primplan o formă elaborată, se potrivește grădinilor de dimensiuni mici și arhitecturilor cu multe curbe. Alege Oasis, este o piscină cu un aer sofisticat, este întrunirea visurilor tale: spațiu de înot și loc de relaxare. Află mai multe despre piscina Oasis!

PISCINA ELLIS

piscina ellis hydroline
Piscina Ellis aduce ceva din frumusețea locurilor exotice, inspirând un aer tropical. Alege Oasis și vei aduce concediul la tine acasă!
Află mai multe despre piscina Ellis!

PISCINA OVALIS

Piscina Ovalis redefinește clasicul, potrivindu-se în orice grădină. Alege Ovalis și vei vedea amprenta unei piscine frumoase în grădina ta. Se potrivește grădinilor de mici dimensiuni.

piscina ovalis hydroline
Află mai multe despre piscina Ovalis!