Piscina de vis

Vrei sa-ti construiesti o piscina, dar nu stii ce sa alegi. Esti pretentios si vrei sa cunosti toate detaliile finisajelor. Ce forma ar arata mai bine in gradina ta? Te ajutam sa-ti vezi visul cu ochii, fara sa misti o piatra! Povesteste-ne viziunea ta si in cel mai scurt timp iti vom prezenta o simulare…

Citeste mai mult

Minipiscina complexa

Doresti sa iti construiesti o piscina intr-un spatiu limitat? Simularea alaturata, prezinta o piscina cu o dotare complexa: locuri de hidromasaj, cascada pentru masaj cervical, geizer de aer, loc cu adancime mica de apa pentru relaxare; toate acestea comasate intr-o amprenta la sol de 20 mp.

Piscina interioara

Doresti o piscina interioara, investitia este considerabila, si nu vrei sa gresesti, trebuie sa iei decizile corecte din start. Solicita echipei noastre o simulare 3D. Discuta cu noi, spune ce nu iti place, intreaba ce nu stii, doar asa vei construi visul tau.

Piscina pentru club

Simularea alaturata prezinta o piscina exterioara pentru un club, dotata cu diverse echipamente de relaxare si divertisment: tunuri de apa, cascade ornamentale, vulcan de aer, banchete de hidromasaj, piscina pentru copii. Clientii tai se distreaza mai bine decat clientii altora!

Piscina rezidentiala

Un design curat, o piscina optima din punct de vedere al raportului pret – utilitate.

Piscina si terasa

Visul tau este sa stai la soare pe terasa, sa privesti luciul apei? Vino la noi si iti realizam piscina si terasa. Vei vedea din start cum va arata!

Renovare piscina

Ai o piscina, nu ai construit-o cu noi :), e urata si te enerveaza. Suna la noi, venim sa masuram piscina existenta si iti vom transmite 2 propuneri de renovare. Daca nu iti plac variantele noastre…, meriti piscina pe care o ai! :).