Sapatura si prelucrarea terenului

Pregatirea corecta a terenului inainte de turnarea fundului piscinei este prima faza extrem de importanta. Acum se pun „bazele” piscinei tale. Durabilitatea si stabilitatea piscinei tale depind in mod direct de seriozitatea si corectitudinea realizarii acestei operatii.

Structura piscinei

In functie de solutia finala aleasa, se construiesc peretii piscinei din beton armat, cofraje din polistiren sau panouri prefabricate. Solutia implementata in aceasta faza depinde de teren, forma aleasa si gradul de finisaj dorit.

Montajul echipamentelor

Piscina nu ar fi nimic fara echipamente. In acesta faza se monteaza skimmer-ele, diuzele de refulare, lampile submersibile si se fac legaturile hidraulice si electrice cu caminul tehnic alaturat.

Finisaje cu liner

Suprafetele interne ale piscinei sunt „imbracate” cu o membrana PVC-P, special creata pentru piscine. Rolul membranei (denumite si LINER) este de etansare si obtinerea culorii finale a piscinei.

Finisaje cu vitroceramica

Desi, intradevar presupune un timp mai lung de executie si costuri mai mari, aspectul unei piscine din beton – placate cu gresie sau mozaic din sticla este deosebit, unic.

Borduri

Aspectul final al unei piscine este puternic influentat de aspectul bordurii de inchidere a piscinei. Gandeste piscina ca pe un element din ansamblul gradinii tale!

Instalarea sistemului de filtrare

In imediata apropiere a piscinei, se instaleaza caminul tehnic, destinat instalarii echipamentelor de filtrare a apei din piscina. Alege Hydroline si vei avea o instalatie realizata profesional!