sauna hydroline expo

Între 8 și 11 martie, la Romexpo – Pavilionul B2, a avut loc o nouă ediție a târgului internațional de produse și sisteme pentru amenajări interioare și exterioare, decorațiuni, mobilier și piscine – AMBIENT EXPO 2018!

Târgul a reunit producători şi importatori ai celor mai cunoscute şi căutate mărci din domeniile enumerate mai sus, care și-au prezentat cele mai noi produse.

Când spui AMBIENT EXPO, spui rafinament și calitate excepțională în decorațiuni și amenajări. Pe acest principiu merge și compania Hydroline, importator exclusiv Sundance Spas în România, care a fost prezentă în cadrul expoziției cu propriul stand, oferind posibilitatea vizitatorilor pe parcursul celor 4 zile să descopere o parte dintre modelele de căzi cu hidromasaj Sundance Spas și saune Hydroline și să le testeze, precum și să discute costurile de întreținere și exploatare împreună cu reprezentanții companiei.

La standul companiei au putut fi admirate și testate câteva dintre modelele de căzi cu hidromasaj Sundance Spas și saunele oferite de Hydroline:

Jacuzzi Premium 880 – model Marin

Petrecerea poate să înceapă oricând în acest jacuzzi. Spațiul interior este suficient pentru 5 adulți, iar ca design se potrivește aproape oriunde!

Noul sistem de filtrare asigură cea mai bună limpezire a apei, astfel încât aceasta să rămână permanent curată, cu un minim de efort din partea dumneavoastră. Ușor de întreținut, prietenos și cald, jacuzzi-ul Marin creează cu adevărat ambianța necesară pentru a “sparge gheața”.

Jacuzzi Premium Plus 980 – model Claremont

Cu un spațiu de până la 6 adulți, revoluționarul spa Claremont se bazează pe elementele pe care oamenii le iubesc la modelele preferate Sundance Spas, actualizate cu detalii moderne, bine gândite.

Un cabinet exterior uluitor și care oferă mai multe moduri de a te relaxa decât înainte, acest model Seria 980 va schimba modul în care folosiți spa-ul!

Saune

Saunele construite pe baza cerințelor individuale pot fi dotate cu banchete, spatare și mască cuptor cu design diferit (Standard, Elegance, Luxe). Indiferent de modelul ales, materialul folosit este abachi, lemn cu inerție termică foarte mare. De asemenea, puteți alege dintre diferitele modele de umbrare decorative pentru lămpi, tetiere și alte accesorii pentru saune.